pondelok 10. marca 2014

Priority

Zdravíčko.

Priority sú pravé dôvody, prečo tu už dva týždne nepribudol žiaden príspevok. Každý máme tie svoje. Doteraz sa v tých našich blog nenachádzal, ale musíme si ho niekam  do hlavy uložiť, aby sme naň nezabúdali, pretože nás to baví :)
Popravde, veľmi nás to mrzí. Založiť blog prináša aj istú zodpovednosť, ktorú sme si neuvedomovali a tak na to postupne prichádzame. Odteraz pribudne každé dva dni nový článok.
Tieto dva týždne boli hektické, pretože sme po prázdninách nastúpili do školy a všetko v škole sa na nás zosypalo. Navyše ja maturujem  zo slovenčiny, už o týžden, takže nejaký čas musím venovať aj tomu. Včera sme prišli z Álp, tam som naozaj nenašla čas písať príspevok, večer sme sa vrátili unavené a neskôr sme sedeli pri pive alebo vínku.
Avšak celé tieto dva týždne sme dodržiavali všetko tak, ako sme si sľúbili. Fotky z každého jedla nemáme, ale niekoľko ich tu hodím :) chodili sme aj do fitka, čo sme tiež preferovali viac ako blog aj keď najčastejšie sme si dali HIIT doma.  Počas nášho pobytu v Alpách sme si dopriali aj dezert. Dúfame, že sme ho vylyžovali :D
Dúfame, že si niekto sem tam ešte pozrie blog :)
Už dnes pridáme nejaký súhrn z tých dvoch týždňov a zajtra pridáme ďalší článok :)
 

Pekný deň .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára